Želiš naučiti kako pravilno pripremati riblja jela? Zanima te kako to radi jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara?
Priključi se Aspirinom masterclassu “Jeftina riba u modernoj gastronomiji” i iz prve ruke stekni potrebna znanja i vještine od Davida Skoke!
Tijekom masterclassa upoznat ćete se s najvažnijim koracima prilikom pripreme ribljih jela, kao i idejama kako svoje jelo učiniti pravom gastronomskom poslasticom.
Proći ćete pripremu desetak ribljih jela, a kroz različite tehnike rada vodit će vas David Skoko, chef poznatog restorana Batelina u Istri. Batelina je konoba koja već nekoliko godina ima preporuku Michelina, a postala je jedna od najvažnijih točaka na gastronomskoj karti Hrvatske. Skoko je bio prvi hrvatski kuhar koji je dobio svoj program na popularnom kanalu 24Kitchen, kuhao je s mnogim poznatim svjetskim chefovima kao što su Gordon Ramsay, Sergio Herman i Anthony Bourdain.
Masterclass će se održati 10.03.2022. u Zagrebu, a 22.03.2022. u Splitu, popodnevnom terminu.
Cijena masterclassa za fizičke osobe: 1.200,00 kn
Cijena masterclassa za pravne osobe: 1.500,00 kn
Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete putem prijavnice!