Na trećoj godini studijskog smjera Gastronomija studenti putuju svijetom kuhajući. Svaki chef mora biti upoznat sa svime što ga okružuje i iz svega učiti kako bi težio najboljem. Upravo to, iz radionice u radionicu, čine studenti učeći o novim kulinarskim tehnikama, okusima, začinima iz cijelog svijeta.
Ovom prilikom sletili su u Aziju, točnije u Južnu Koreju te kroz radionicu se upoznali s najvažnijim okusima i okušali se u pripremi dva jela koja im je prezentirao chef Nikša Boban. Radionica je održana u sklopu projekta „Dispatch of Korean Cuisine Instructor to Overseas Educational Institution“.
Prvo jelo bio je biftek u posebnom umaku s rižom pripremljenom na tradicionalni azijski način. Prije svega meso je odležalo u marinadi u kojoj je kasnije i pripremano te su studenti vrlo brzo mogli i uživati u onome što su skuhali.
Po završetku prvog jela krenuli su s pripremom tempure te svinjetine i mnoštva priloga što karakterizira tamošnju kuhinju.
Kušajući jela studenti su se u mislima teleportirali u srce užurbanog Seula i tako iskusili dio daleke kulture koju kao budući chefovi moraju poznavati.