Aspiration Corner rubrika bogatija je za još jednu uspješnu priču. Ovaj put prenosimo dojmove s najvećeg sajma hrane SIAL u Parizu, gdje su se studenti Aspire natjecali na Ecotrophelia Europe natjecanju kao predstavnici Hrvatske sa inovativnim proizvodom Tonka Jaje. Tonka Jaje je veganski konditorski proizvod na bazi proteina graška, cikle i kakaovog maslaca, koji svojom teksturom i izgledom podsjeća na pravo jaje i koji je ujedno pogodan za osobe alergične na proizvode od kravljeg mlijeka. Iza nagrađenog proizvoda stoje studenti Veleučilišta Aspira: Tončica Spaija, Petar Marić i Nina Roso. Od 16 timova završili su u top 5, te su dobili nagradu za najbolji communication strategy tim. Ocjenjivali su se marketing, finacije, inovativnost i sigurnost hrane. Konkurencija je bila jaka jer su sudjelovali fakulteti koji su uključeni već dugi niz godina u SIAL natjecanje. Veleučilište Aspira ove godine je debitiralo na ovom natjecanju i nadamo se nastavku sudjelovanja i u narednim godinama!
Čestitke našim studentima Tončici, Petru i Nini na postignutom međunarodnom uspjehu i želimo im svu sreću u daljnjem razvoju svog inovativnog proizvoda!