Tradicionalna suradnja Aspire i chefa Davida Skoke nastavlja se i ove godine. Masterclass u Splitu i Zagrebu polaznicima će dati novi pogled na često zanemarene namirnice mora koje u sebi kriju snažne okuse i imaju iznimnu gastronomsku vrijednost.
Prvi masterclass održat će se u Splitu 4. ožujka, dok je za Zagreb rezerviran sljedeći ponedjeljak 11. ožujka. Oba masterclassa počinju u 16 sati.
David Skoko je rođen u ribarskoj obitelji koja na prijelazu u novi milenij otvara restoran “Batelina” koji gotovo četvrt stoljeća nudi jedinstveno gastronomsko iskustvo. Od 2010. godine redovito se pojavljuje kao kuhar na televiziji u cijelom nizu emisija. Uz to je bio stručni suradnik projekta “Hrvatska 365 gastro” i ima dugortrajnu suradnju s nizom turističkih zajednica. Također, može se pohvaliti i suradnjom u kreiranju dviju kuharica.
Umijeće pripreme jeftine ribe oduvijek se čuvalo i njegovalo u ribarskih obiteljima. One su za sebe ostavljale manje atraktivne komade ribe i uz pomoć kreativnosti, inovativnosti i stoljeća nagomilanog iskustva kreirali nove načine pripreme koje namirnici daju novu dimenziju.
Prenošenja tradicionalnih recepata s koljena na koljeno stvorilo je cijeli niz jela i tehnika kojima u Hrvatskoj nitko ne vlada kao chef David Skoko.
Upravo to znanje u četiri sata masterclassa poznati chef će prenijeti polaznicima.
– Jeftina riba je ono što je važan dio tradicije Jadrana i uvijek me posebno veseli to znanje dijeliti s onima koji ga žele dalje primjenjivati u kuhanju, ili onima koje ta tema zanima. Pozivam sve da se pridruže masterclassu te da zajedno učimo i zabavimo se pripremajući riblje delicije, pozvao je chef David Skoko sve zainteresirane na prijavu.
Cijena masterclassa je 160 eura, a prijave su otvorene.
Veselimo se vašem dolasku!
Masterclas Davida Skoke “Jeftina riba zlata vrijedi”
Masterclas Davida Skoke “Jeftina riba zlata vrijedi”