Uskrs je sve bliže i pretražuju se najbolji recepti za najdražu uskršnju slasticu. Aspira priskače u pomoć zajedno s poznatom pastry cheficom Terezom Alabandom koja će s vama podijeliti svoj recept za sirnicu.
Još jedan u nizu uspješnih masterclassa na Aspiri održat će se 20. ožujka s početkom u 16 sati na Aspirinoj adresi u Splitu pod nazivom „Najbolja uskršnja sirnica“.
Kroz 4 sata radionice sudionici će naučiti kako pripremiti tijesto, na koji način se odmara, koliko ga je potrebno peći kako bi se postigao savršen balans okusa.
- Uskršnja sirnica je tradicionalni kolač koji se generacijama prenosi s koljena na koljeno, a na našem skorašnjem druženju otkrit ću Vam recept koji sam usavršavala godinama, naglasila je pastry chefica Tereza Alabanda.
Cijena masterclassa je 70 eura, a prijave su otvorene.
Najbolja uskršnja sirnica
Masterclass Tereze Alabande o uskršnjoj sirnici