Masterclass za sve zainteresirane na temu street food – a održat će se u 29. travnja u Zagrebu s početkom u 17 sati na Veleučilištu Aspira (Heinzelova 62a).
Sve koje zanima učenje o hrani, imaju nove poslovne ideje, vole druženje ili žele usavršiti izradu nekih od street food uspješnica svijeta bez sumnje će uživati u četiri sata kuhanja s chefom Nikšom Bobanom.
Street food jela vode se filozofijom jednostavnosti, praktičnosti te prije svega okusa što će kroz popodnevno druženje na Aspiri chef Boban prikazati kroz primjer burgera za koje će pripremati posebno pecivo i rebarcima. Nakon okusa tipičnih za Ameriku, preletjet ćete ocean i saznati kako pripremiti gyoze i spring rolice kao dvije uspješnice street food kulture Azije.
Kroz bogatu karijeru chef Boban je radio u hotelima poput Le Meridien Lav i Park, Aci marini u Milni, ali je i vodio uspješan projekt za dostavu hrane „Daj yst“. Trenutno svoje znanje prenosi budućim kulinarskim zvijedama na Aspiri te stoga i ima dodatno razvijene vještine podučavanja.
– Svaki masterclass treba biti zabavan i poučan te ne sumnjam da će tako biti i sada. Pripremamo zanimljiva jela od kojih svako ima niz detalja koji su važni za besprijekoran okus. Pozivam Vas da se prijavite i da kroz druženje naučimo kako raditi kvalitetan street food iz svakog kutka svijeta, pozvao je chef zainteresirane.
Cijena masterclassa je 70 eura, a prijaviti se možete do 29. travnja ili do popunjenja svih mjesta.
Veselimo se vašem dolasku!
Street food masterclass chefa Nikše Bobana
Masterclass Nikše Bobana 29. 4. 2024. - Street food