Okusi Italije neki su od najpoznatijih na svijetu i talijanska kuhinja zauzima važno mjesto u svjetskoj kuhinji. Iako je prva pomisao na značajke kuhinje u Italiji pizza i pasta kroz masterclass s chefom Ivanom Tartarom polaznici će imati jedinstvenu priliku proći od sjevera do juga Italije u 4 sata gastro putovanja i usavršiti brojna jela koja će pokazati cijelu lepezu okusa koje Italija nudi.
Masterclass će održati na Aspiri u Zagrebu 11. prosinca od 17 do 21 sat. Cijena za sudjelovanje je 70 eura.
Svi koji se nađu među ograničenim brojem sudionika u detalje će proučiti i nadograditi izradu 8 komponenti različitih jela. Neka od njih su umak od slanutka, srdele sa žara, bisteca Fiorentina, krema od crvenog luka i Aperola i brojni drugi detalji.
– Italija u sebi krije sve ono najbolje što gastronomija nudi. Jednostavnost, kvaliteta namirnica, stoljeća tradicije, raznolikost koja se proteže od sjevera do juga. U četiri sata ću vas provesti na put od Firenze do Sicilije i pozivam vas sve da se pridružite na masterclassu, pozvao je chef Ivan Tartaro sve na prijavu.
Poslušajte chefa Tartara, prijavite se na gastro putovanje Italijom i uživajte!
Okusi Italije i Sicilije - Masterclass Ivan Tartaro
Masterclass Ivana Tartara 11.12.2023. - Okusi Italije i Sicilije