NAJKVALITETNIJI IZBOR UZ NAJBOLJU CIJENU

Uzmi stvar u svoje ruke, položi maturu bez muke!

14.04.2020. – ONLINE pripreme za državnu maturu 

 

Zašto baš Aspira?

Aspira pruža najkvalitetniji izbor uz najnižu cijenu. Broj sati je optimalan za savladavanje gradiva potrebnih za uspješno polaganje mature. Svi polaznici će dobiti besplatne skripte i materijale za vježbu. Pripreme se odvijaju subotom i obuhvaćaju i obradu gradiva i vježbe. Termin od siječnja do svibnja namijenjen je maturantima koji se žele temeljito i postepeno pripremati za ispit, a termin intenzivnih priprema u svibnju je za maturante koji žele u što kraćem vremenu ponoviti svo gradivo i vježbati zadatke s mature te tako pametno iskoristiti slobodno vrijeme od nastave za pripremanje za nadolazeće ispite. Pripreme se u cijelosti mogu pratiti online.

Hrvatski jezik je koncipiran na način da se prolazi gradivo iz ispitnog kataloga, a poseban naglasak je na književnim djelima s popisa za esej.*

Engleski jezik obuhvaća vježbu konkretnih zadataka s mature kao i strategije rješavanja zadataka.

Matematika uključuje vježbanje na konkretnim zadacima i primjerima dosadašnjih matura.

*u svibnju nudimo i intenzivno pripremanje samo za esej iz hrvatskog jezika za one kojima esej zadaje najviše muke.

Također , u našoj ponudi su i pripreme za ispit iz fizike, politike i gospodarstva, psihologije, sociologije, likovne umjetnosti, informatike te pripreme za studij kineziologije i studij arhitekture (crtanje).

Profesori s dugogodišnjim iskustvom pripremanja maturanata za ispite će u malim grupama omogućiti polaznicima da što kvalitetnije savladaju gradivo i budu spremni za polaganje najvažnijeg ispita jednog maturanta.

 *Sve pripreme se održavaju u Splitu i Zagrebu

 *Sve pripreme se mogu pratiti online

Dodatne pogodnosti priprema u Aspiri

Svaki polaznik ostvaruje popust na jednokratno plaćanje kao i na pakete priprema.
Ako želiš studirati na Aspiri, pripreme su besplatne! Cijenu školarine za bilo koji studijski smjer ćemo umanjiti za cijenu priprema.

Dođi na besplatnu probnu maturu da provjeriš svoje znanje u Splitu 10. i 11.01.2020., ili u Zagrebu 17. i 18.01.2020. 

Ovo je odlična prilika da bez obveze svi maturanti provjere svoje znanje. Pisat će se esej iz hrvatskog jezika kao i svi obvezni ispiti A i B razine. Rezultati će u kratkom roku biti dostavljeni svakom pristupniku.

Ukoliko nakon probne mature misliš da možeš i moraš bolje, dođi na naše pripreme!

Svi sudionici probne mature imaju dodatni popust na pripreme za maturu.