NAJKVALITETNIJI IZBOR UZ NAJBOLJU CIJENU

Uzmi stvar u svoje ruke, odaberi Aspira pripreme za državnu maturu i položi maturu bez muke!
Prolaznost naših polaznika na državnoj maturi u godini 2022./2023. je 98% *
Čestitamo im na uspjehu unatoč vrlo izazovnoj školskoj godini!
*prema povratnim informacijama polaznika

UPISI U TIJEKU!

Početak nastave (HRVATSKI JEZIK I ENGLESKI JEZIK): 2. 4. 2024.

Početak nastave (MATEMATIKA A i B razina): 3. 6. 2024.

Zašto baš Aspira pripreme za državnu maturu?

Aspira pruža najbolji izbor priprema za državnu maturu uz najoptimalniju cijenu. Broj sati je optimalan za savladavanje gradiva potrebnih za uspješno polaganje mature. Svi polaznici će dobiti besplatne skripte i materijale za vježbu te će im naši profesori biti dostupni za konzultacije sve do samog ispita. Pripreme se odvijaju u večernjim satima preko tjedna (u travnju dok traje redovna nastava u školi) Od svibnja će nastava biti organizirana preko tjedna.

Termin intenzivnih priprema u travnju i lipnju je za maturante koji žele u što kraćem vremenu ponoviti gradivo i vježbati zadatke s mature te tako pametno iskoristiti slobodno vrijeme od nastave za pripremanje za nadolazeće ispite. Pripreme za državnu maturu se u cijelosti mogu pratiti online.*

Hrvatski jezik je koncipiran na način da se prolazi gradivo iz novog ispitnog kataloga za školsku godinu 2023./2024., a poseban naglasak je na pisanju sažetka i književnim djelima s popisa za esej.*

Engleski jezik obuhvaća vježbu konkretnih zadataka s mature kao i strategije rješavanja zadataka.

Matematika uključuje vježbanje na konkretnim zadacima i primjerima dosadašnjih matura.

Profesori s dugogodišnjim iskustvom pripremanja maturanata za ispite će u malim grupama omogućiti polaznicima da što kvalitetnije savladaju gradivo i budu spremni za polaganje najvažnijeg ispita jednog maturanta. Nastava matematike i engleskog jezika organizirana je odvojeno prema odabranoj razini ispita.

 *Sve pripreme se održavaju u Splitu i Zagrebu

Portal Postani student – Nacionalni informacijski sustav prijave na visoka učilišta

Kalendar i vremenik provedbe ispita – prvi rok – 2023./2024

Sve važne detalje možeš pronaći na https://www.ncvvo.hr/.

MOGUĆNOST OBROČNOG PLAĆANJA

*mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata bez kamata i naknade Visa, Diners i American karticama.

Dodatne pogodnosti priprema u Aspiri

Svaki polaznik ostvaruje popust na jednokratno plaćanje kao i na pakete priprema.
Ako želiš studirati na Aspiri, pripreme su besplatne! Cijenu školarine za bilo koji studijski smjer ćemo umanjiti za cijenu priprema.

Uvedena je mogućnost online priprema za one koji žele ili nisu u mogućnosti fizički pristupati pripremama. Priključit ćete se virtualnoj učionici u kojoj možemo komunicirati jednako dobro kao i u pravoj. Sve što vam treba je osobno računalo, pristup Internetu i malo volje.

Pitaj Aspiru!
Već od rujna državna matura je glavna tema razgovora: profesori podsjećaju na ispite, roditelji podsjećaju na učenje, a s prijateljima na kavi radite planove kako se što bolje pripremiti za ispite.
Samim time javlja se mnoštvo pitanja i nedoumica kako vezano uz same ispite na maturi, tako i uz upise na fakultet.
• Što su to A i B razina na maturi? Koju razinu ja moram odabrati?
• Kada i kako se moram početi pripremati za maturu? Kako organizirati vrijeme za učenje?
• Kako se motivirati za učenje?
• Hoću li upisati željeni fakultet?
• Kako donijeti najbolju odluku za budućnost?

Za sva ta pitanja Aspira ima odgovore za tebe. Mladi smo tim koji i sam ima iskustvo polaganja ispita državne mature te ćemo iskreno i detaljno odgovoriti na sva pitanja koja muče i maturante i roditelje.
Javite se bez obaveza i u kratkom neformalnom, opuštenom razgovoru pitajte sve što vas zanima!

Za besplatno savjetovanje PITAJ ASPIRU! javite se na e-mail: lea.vrbancic@aspira.hr ili broj mobitela: 099 2404 030.

Iskustva polaznika 

“Poprilično sam siguran da ću upisati željeni fakultet. Čak sam po prvi put u životu pratio sate hrvatskog, hvala vam na stečenom znanju i ugodnom druženju!”

“Prezadovoljna sam rezultatima! Uz pomoć priprema uspjela sam ostvariti odličan uspjeh iz hrvatskog jezika. Hvala na trudu i radu!”

“Ocjene koje sam dobila su očekivane i zadovoljna sam. Hvala prvenstveno Vama na temeljitosti u radu, bili ste od velike pomoći.”

“Predavanja su bila odlična i iskreno Vam moram reći da mislim da bi moj interes za hrvatski u srednjoj školi bio mnogo veći da mi ga je netko predavao na način na koji ste Vi. Uvijek ste bili na raspolaganju, iako smo imali malo vremena sve ste lijepo objasnili i sistematizirali da sam čak i gradivo koje nisam do tada učila savladala. Hvala Vam puno!”

“Matura je prošla izvrsno sa upisanim željenim fakultetom, a Vaše pripreme koje sam pohađala iz matematike pridonijele su dobrom rezultatu. Zahvaljujem se na ugodnoj suradnji i želim cijelom timu Aspire sreću u daljnjem radu.”