POČETAK PROLJETNOG CIKLUSA PROGRAMA: Split – 23.03.2022.  i Zagreb – 21.03.2022.

Oduvijek Vas je privlačilo osmišljavanje lijepih i kreativnih stvari u prostoru? Veliki ste zaljubljenik u emisije o dizajnu interijera? Želite li da Vam hobi postane posao?

Naš program Vam sve to omogućuje!

Program osposobljavanja za Dizajnera interijera osmišljen je s namjerom da oslobodi kreativnost polaznika te ih prenošenjem stručnih znanja i vještina nauči da svoje ideje što uspješnije ostvare u praksi. Polaznici će steći uvid u praktične i poslovne aspekte dizajna interijera, tako da će po završetku programa moći započeti samostalnu karijeru.

Program za Dizajnera interijera osmišljen je kao kombinacija  praktične nastave i radionica, koje vode eminentni stručnjaci. Namijenjen je i osobama koje nemaju iskustva u dizajniranju interijera. Dakle, predznanje nije uvjet – samo želja za učenjem! Naši polaznici usvajaju razna znanja i vještine; preko tehničkog crtanja do korištenja računalnog programa ArchiCad – programa za dizajniranje interijera

Zadaci programa

  • Koncept: razvijanje ideja, istraživanje, planiranje i izrada modela.
  • Realizacija: tehničko crtanje, skiciranje, crtanje pomoću računala i izrada portfelja
  • Prezentacija: pripremanje ponuda, izvještaja i izrada profila klijenta
  • Projekt: specifikacije boje, teksture, materijala i osvjetljenja sukladno željama klijenta unutar zadanog prostora te izrada probnih uzoraka

Projektiranje interijera

Prostor je ideja! Svaki prostor ima namjenu, kontakt s okolišem, identitet i estetiku. Stambeni prostor—stan ili kuća—bit će prvi i temeljni zadatak na kojem će polaznici razumjeti pojam, pristup i način projektiranja interijera. Dizajner interijera, međutim, ima i brojne druge prilike za zaposlenje. Arhitektonski studiji, građevinske tvrtke, proizvođači i prodavači namještaja… samo su neke od mogućnosti.

Uvjeti upisa

Završena srednja škola

Dokumenti potrebni za upis:

• svjedodžba o završenom stupnju obrazovanja
• osobna iskaznica ili domovnica
• rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
• mala fotografija
• OIB

Program se izvodi u trajanju od jedne akademske godine. Program je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.

NAŠ SE PROGRAM ODRŽAVA U SPLITU I ZAGREBU!