U SPLITU: 13. 11. 2024.
Informacije o upisu:
info@aspira.hr
U SPLITU: 13. 11. 2024.
Informacije o upisu:
info@aspira.hr
U ZAGREBU: 22.11.2024.
Informacije o upisu:
zagreb@aspira.hr
Odjel za cjeloživotno obrazovanje Veleučilišta Aspira organizira program usavršavanja za poslovno planiranje u odjelu hrane i pića.
Cilj programa je usavršiti polaznike za rad na području upravljanja ponudom hrane i pića kao i upoznati ih s oblicima organizacije poslovanja u ugostiteljskom i hotelskom objektu. Stjecanje znanja o važnosti uloge dobre organizacije usluga u ugostiteljsko-turističkoj ponudi. Važnost voditelja hrane i pića je u tome što upravo on/ona svojim uspješnim radom omogućava kvalitetnu ponudu, vrhunsku uslugu i tako ostvarenje vrhunskog ugleda ugostiteljskog objekta.
• Socijalne i komunikacijske vještine
• Organizacijske, menadžerske i poslovne vještine upravljanja sadržajima turističke ponude
• Upotpunjavanje ponude u svrhu stvaranja cjelovite ponude; praćenje trendova
• Osiguravanje povratka istih gostiju
• Činitelji koji utječu na cjelokupnu organizaciju, planiranje i izvođenje
• Oblici organizacije poslovanja i poslovni procesi u ugostiteljskim objektima
• Konkurentnost na tržištu
• Nadgledanje i poticanje vrhunske usluge
Predavači su eminentni stručnjaci iz područja menadžmenta, turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.
Trajanje programa: 1 semestar
Dokumenti potrebni pri upisu su: preslika osobne iskaznice, rodni list, dokaz o zadnjem završenom stupnju obrazovanja, mala fotografija
U program se mogu upisati osobe koje imaju:
*mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata bez kamata i naknade Visa, Diners i American karticama.
Upis u radnu knjižicu
Program je verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i nakon završetka programa upisuje se u radnu knjižicu. Sigurni smo da ćete prepoznati kvalitetu i potencijal programa te postati stručnjak za poslovno planiranje u odjelu hrane i pića.