NATJEČAJ

Prijavi se na IT challenge i osvoji stipendiju – fond 500 000 kuna

Zanima vas IT sektor, moderne tehnologije i programiranje? Želite li nakon završetka studija dobiti sigurno zaposlenje i napredovati u poslu u nekoj od perspektivnih IT tvrtki u Hrvatskoj ili inozemstvu?

U tom slučaju Visoka škola Aspira je pravi izbor za vas! Bilo da ste tek maturirali, razmišljate o promjeni studija ili vam je potrebna diploma za dodatno napredovanje u karijeri Aspira vam nudi rješenje.

Osiguraj sebi sigurnu budućnost

Iskoristite priliku, prijavite se za IT CHALLENGE i osvojite vrijednu stipendiju za studij Računarstva na Aspiri. Kroz niz zanimljivih zadataka testirati ćemo informatičko znanje svim zainteresiranim kandidatima, a pet najboljih ući će u uži krug natjecanja. U sljedećem krugu natjecatelji će morati predstaviti svoje start–upove. Najbolja ideja biti će nagrađena stipendijom.

Iskoristite priliku i promijenite svoju budućnost! Budite dio Aspirine uspješne priče!

Rok za prijavu je 16. srpnja 2018., a IT CHALLENGE će se održati 17. srpnja u prostorima Visoke škole AspiraDomovinskog rata 65. Prijavnica se nalazi na kraju teksta.

Moderan studij Računarstva kreiran u suradnji s poslodavcima

Studij Računarstva osmišljen je u suradnji s poslodavcima, a naglasak je stavljen na stjecanje praktičnog iskustva koje studentima pomaže pri budućem zaposlenju. Od početka studiranja studenti su u izravnom kontaktu s najboljim domaćim i stranim IT tvrtkama gdje odrađuju stručnu praksu. Polaznici dobivaju na korištenje modernu tehničku i računalnu opremu, a nastavu je moguće pratiti i online.

Studij je prilagođen i ljudima koji su stalno zaposleni pa se nastava odvija u popodnevnim satima, a izvanrednim studentima su omogućene individualne konzultacije uz mentorstvo. Predavači su eminentni stručnjaci iz struke, a na tjednoj bazi se održavaju zanimljive poduzetničke radionice koje pomažu studentima u razvijanju vlastitih poslovnih ideja. Uz sve to, Visoka škola Aspira ima osiguran stipendijski fond od 500 000 kuna koji omogućuje bezbrižno studiranje najtalentiranijim studentima.

 

Za prijavu na natječaj ispunite sljedeću prijavnicu: