NATJEČAJ

Prijavi se i osvoji vrijednu stipendiju za studij Hotelijerstva i turizma u Zagrebu

 Turizam je jedna od najbrže rastućih gospodarskih grana u Hrvatskoj koja nudi veliki potencijal za zaposlenje i razvoj uspješne karijere. Prema istraživanju jednog od najutjecajnijih poslovnih medija Financial Timesa, Hrvatska je sedma destinacija u svijetu po potencijalu turističkih investicija. Visoko priznanje izborili smo u konkurenciji sa čak 43 zemlje, što nije mala stvar. Tokom 2017. godine otvoreno je 50 novih hotela, a 61 marina raspoređena po jadranskoj obali ima više od 20 000 vezova. No, kao jedan od najvećih nedostataka hrvatskog turizma pokazao se nedostatak kvalitetne radne snage.

Upravo zbog toga Visoka škola Aspira dugi niz godina uspješno školuje i priprema za tržište rada buduće menadžere Hotelijerstva i turizma. Studenti mogu birati između dva studijska programa pa tako možete upisati Hotelski menadžment i  Destinacijski menadžment organizacija i kompanija.

Ostvari uspješnu karijeru

Iskoristite izvrsnu priliku i prijavite se za stipendiju studija Hotelijerstva i turizma u Zagrebu! Pošaljite nam vaše vizije turističkih aranžmana s kojim bi privukli nove goste u Hrvatsku, a najkreativniji kandidati ući će u uži krug. Nakon finalnog intervju slijedi proglašenje sretnog dobitnika Aspirine stipendije!

Iskoristite priliku i promijenite svoju budućnost! Budite dio Aspirine uspješne priče!

Rok za prijavu je 9. srpnja 2018., a finalni razgovori za stipendiju održati će se 12. srpnja 2018. u prostorima Visoke škole AspiraHeinzelova 62aZagreb. Prijavnica se nalazi na kraju teksta.

Drugačiji studij Turizma

Studij je osmišljen u suradnji s poslodavcima i prilagođen potrebama tržišta rada. Traje 3 godine, a izvodi se kao redovni i izvanredni. Nastavu održavaju vrhunski domaći i inozemni stručnjaci s bogatim iskustvom. Primjerice na Aspiri možete slušati predavanja voditeljice studijskog programa Međunarodnog hotelskog menadžmenta na Hotel Institute Montreux (Swiss Education Group) dr. Helen Bayne ili direktora gospodarskog razvoja Resursnog Centra Sveučilišta u Greenwichu (London, UK) –  dr. Jamesa Kennella. Najvažniji dio studijskog programa je stručna praksa koja se provodi već od prve godine studija u najboljim domaćim i inozemnim hotelima, turističkim agencijama i restoranima. Uz sve to, Visoka škola Aspira ima osiguran stipendijski fond od 500 000 kuna koji omogućuje bezbrižno studiranje najtalentiranijim studentima.

Za prijavu na natječaj ispunite sljedeću prijavnicu: