Pozivamo Vas na javno predavanje dr. Gerome Haysa, biznismena i predavača s Indiana University – Kelley School of Business, koje će se održati u prostorima Visoke škole Aspira 6. lipnja 2018. u 13 sati.

Predavanje na temu “How technology is transforming the travel industry?” nastojati će nam približiti utjecaj moderne tehnologije na razvoj turističke destinacije. Ubrzani razvoj tehnologije pospješio je razvoj svi gospodarskih sektora, a time i turizma.

Doktor prava, inovator, pokretač brojnih uspješnih poslovnih projekata, dr. Hays otkriti će svim posjetiteljima tajne suvremenog globalnog poslovanja. Bloomberg Business Review rangirao je Kelley School of Business, matičnu instituciju dr. Haysa, kao 4. od 3000 poslovnih škola u SAD-u. Dr. Hays osnovao je i uspješno vodio pet tvrtki, a bio je i mentor brojnim osnivačima diljem SAD –a i Azije. Nagrađivan je predavač, autor stručnih knjiga te izumitelj „The Venture Game“ – simulacije koju studenti koriste kako bi se stavili u ulogu „venture poduzetnika“.

Veselimo se Vašem dolasku!