Treći po redu Dan karijera Visoke škole Aspira održat će se u četvrtak, 15. veljače 2018. s početkom u 11 sati.

 

Dan karijera je neraskidiva poveznica između obrazovnog i realnog sektora. Aspirinim studentima predstavlja jedinstvenu priliku za ostvarivanje kontakata s velikim brojem uglednih poslodavaca iz struke. Poslodavci su pak prepoznali visoku kvalitetu izlaznih znanja studenata Aspire, kao i njihovu motiviranost, te se svake godine odazivaju u sve većem broju. I ove se godine očekuje dolazak preko šezdeset najuglednijih hotela, turističkih agencija, računalnih tvrtki, sportskih klubova i drugih organizacija. Mnogi su među njima globalni lideri u  svojim područjima.

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje od početka je prepoznao značaj Aspirinog Dana karijera. I ove su godine održali pripremne radionice na temu pripreme životopisa i predstavljanja poslodavcima.

 

U sklopu Dana karijera održat će se predavanje zadarskog psihologa Daria Vučenovića naslovljeno “Utjecaj emocionalne inteligencije na uspjeh u poslu.” Dr. Vučenović član je Upravnog odbora Hrvatskog psihološkog društva, dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

 

Na prošlogodišnjem Danu karijera je preko 90% studenata dogovorilo praksu ili posao. Kako je bilo, pogledajte u videu:

https://www.youtube.com/watch?v=xTap2Jzn_Lo